Image Alt

Tisztaságból csillagos ötös! – Évnyitó együttműködésünk a Henkellel

Tisztaságból csillagos ötös! – Évnyitó együttműködésünk a Henkellel

Az ősz kezdetével, a szeptemberi időszakban az iskolakezdésé a főszerep. Ennek apropóján cégünk közös projektbe kezdett a Henkellel, melynek végén a győztes intézmény egész tanévre elegendő higiéniai csomagot nyert.

Az exkluzív promóció részeként nem kisebb célt tűztünk ki, minthogy megszólítsuk az ország összes iskoláját és óvodáját. A játékban bárki részt vehetett, aki a megadott időszakban a Rossmannban Henkel terméket vásárolt. A fizetés után kapott blokkon található AP kódot kellett feltölteni a promóciós honlapon, és azt követően szavazni arra az intézményre, amit támogatni szerettek volna. Az aktivitás valójában jótékony célzatú, hiszen a végső nyertes egy oktatási intézmény aki a díjban részesült: hatalmas Henkeles tisztasági csomagot kapott, ami egész tanévben kitart a gyerekek számára. De nem csak egy iskola örülhetett a végén, mert a fődíj mellett garantált nyeremények is kiosztásra kerültek. Az első 20 iskola vagy óvoda, amelyik a legyorsabban elért minimum 200 szavazatot, 25.000 Ft értékű Henkel és Rossmann higiéniás ajándékcsomagot kapott, míg a 3 legtöbb szavazatot gyűjtő intézményben szakértők tartanak játékos oktatóórát a fenntarthatóságról. A nyeremények kiválasztásánál a társadalmi felelősségvállalás mellett az is fontos volt, hogy valóban hasznos és praktikus eszközöket kapjanak a győztes intézmények. A promóció népszerűsítése során a weboldal mellett minden Rossmann üzletben szóróanyagok kerültek kihelyezésre, és a social media felületeken is aktívan hirdettük a nyereményjátékot.
Ügynökségünk már évek óta a fenntartható fejlődés jegyében alakítja működését és külön örömmel tölt el minket, ha a témakörhöz kapcsolódó és társadalmi célokat is kitűző projektekben vehetünk részt.